Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil cüzdan görmek

Rüyada yeşil cüzdan görmek

Rüyada yeşil cüzdan görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada yeşil cüzdan gördüyseniz:

  • Erkekseniz eşinizin hamileliği size gereğinden çok masraf açabilir.

Rüyada yeşil cüzdan görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına inanılır.

Rüyada yeşil cüzdan almak rakiplerin her konuda fark atacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine delalettir.

Rüyada cüzdan bulmak aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cüzdan yitirmek o şekilde bir çözüm bulacağına, işinde başarılı olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına alamet eder.

Rüyada cüzdanında para bulmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski nüfus cüzdanı görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada banka hesap cüzdanı görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdanı boş görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments