Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekli bir bahçe görmek

Rüyada çiçekli bir bahçe görmek

Rüyada çiçekli bir bahçe görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, ekmeğinin çoğalacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçekli bir bahçe gördüyseniz:

  • Bazı konuların istendiği gibi yapılabilmesi için gerekli şeyleri sıralamak ya da bahaneler bulmak yerine, yararlı planlar yapmanız daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada çiçekli bahçede yürümek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçede çiçekler görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, makamının artacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçekler bahçe görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına inanılır.

Rüyada çiçeklerle dolu bahçe görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına tabir olunur.

Rüyada bahçeden çiçek koparmak özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Rüyada çiçek bahçesine girmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada çiçek bahçesine görmek bunun için her gün şükredeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, çok büyük hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin bahçesine çiçek ekmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments