Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe ve çiçek görmek

Rüyada bahçe ve çiçek görmek

Rüyada bahçe ve çiçek görmek başarılı işlere imza atılacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, sorunlarını çözeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına yorulur.

Rüyada bahçe ve çiçek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri dile getirme veya sunma biçiminiz isteklerinizin gerçekleşmesinde veya olayların umut ettiğiniz şekilde gelişebilmesinde etkili olacağa benziyor.

Rüyada çiçek bahçesine görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yeni bir hayat kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli çiçek bahçesi görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçede çiçek toplamak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçeye çiçek ekmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Rüyada yeşil çiçekli bahçe görmek malın bereketinin artmasına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çiçek bahçesi görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini çiçek bahçesinde görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada evin bahçesine çiçek ekmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments