Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil börülce yemek

Rüyada yeşil börülce yemek

Rüyada yeşil börülce yemek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, kıdem atlayacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil börülce yemek gördüyseniz:

  • Belli bir duruma farklı açılardan bakabilmeniz olumlu seçenekleri görmenizi sağlayabilir.

Rüyada yeşil börülce yemek kalkınacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeşil börülce toplamak başarıların çoğalacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil börülce görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada deniz börülcesi yemek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Rüyada börülce yemeği pişirmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada börülce toplamak karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kuru börülce görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada börülce topladığını görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments