Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı bluz görmek

Rüyada kırmızı bluz görmek

Rüyada kırmızı bluz görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, bol kazanç elde edeceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı bluz gördüyseniz:

  • Dürüstlük temalı problemler veya sınırları ya da kuralları olmayan kişilerle biraraya gelmek hayatınızda istikrar sağlamanızı zorlaştırıyor.

Rüyada kırmızı bluz almak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı bluz giydiğini görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı bluz görmek sorunların teker teker çözüleceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, güzel huylarının değişeceğine işaret eder.

Rüyada turuncu bluz giymek yolunun açık olacağına, donanımlı kılacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada boncuklu bluz görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, pişman olacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına yorulur.

Rüyada bluz yıkamak borçlanacağına, büyük bir sorun oluşacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bluz ütülemek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kime gideceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bluz giydiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments