Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gübre yemek

Rüyada gübre yemek

Rüyada gübre yemek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, başarısının çoğalacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, kazançlı işler yapacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada gübre yemek gördüyseniz:

  • İş ortaklıkları kurabilirsiniz veya insanlarla anlaşmayı gerektiren benzeri her konuda başarılısınız.İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir veya yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Rüyada hayvan gübresi yemek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada gübre yemek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına alamet eder.

Rüyada tarlaya gübre atmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mal gübresi görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada gübreli toprak görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gübrelik görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada davar gübresi görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada gübrenin içine düşmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments