Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gübreye düşmek

Rüyada gübreye düşmek

Rüyada gübreye düşmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına inanılır.

Rüyada gübreye düşmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da kişiler sinirlerinize hakim olmakta zorlanmanıza neden olabilir.

Rüyada gübreye düşmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada gübrenin içine düşmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada hayvan gübresine düşmek insanlar tarafından ayıplanacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına delalet eder.

Rüyada inek gübresine basmak kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mal gübresi görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, ortaklıkların bozulacağına yorulur.

Rüyada gübre süpürmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, hedeflerine kavuşacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına işarettir.

Rüyada hayvan gübresi toplamak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada gübre satın almak en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments