Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeden yeşillik toplamak

Rüyada bahçeden yeşillik toplamak

Rüyada bahçeden yeşillik toplamak hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bahçeden yeşillik toplamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gelişmelere bağlı yapısal değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada bahçeden yeşil soğan toplamak böylece yüzünün güleceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçeden yeşil biber toplamak çok üzüleceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, düşmanından uzak olacağına işaret eder.

Rüyada bahçede yeşil biber toplamak önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, alanında marka bir isim olacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına inanılır.

Rüyada bahçeden yeşillik toplamak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işarettir.

Rüyada bahçeden yeşil fasulye toplamak yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine tabir olunur.

Rüyada bahçeden ürün toplamak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada bahçeden erik toplamak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçeden armut toplamak sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments