Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil araba aldığını görmek

Rüyada yeşil araba aldığını görmek

Rüyada yeşil araba aldığını görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, mevlit okutacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil araba aldığını gördüyseniz:

  • Borç-alacak, miras meseleleri bakımından daha şanslı olabilir, aradığınız krediyi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Rüyada yeşil araba aldığını görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakınının araba aldığını görmek para pul sahibi olacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun araba aldığını görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine işarettir.

Rüyada başkasının beyaz araba aldığını görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının araba aldığını görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni araba aldığını görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının araba aldığını görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının araba aldığını görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments