Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşermiş asma görmek

Rüyada yeşermiş asma görmek

Rüyada yeşermiş asma görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, yollarının açılacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ruhuna hayrat yapılacağına alamet eder.

Rüyada yeşermiş asma gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru ilerleyip ilerlemediğiniz ya da işlerin yolunda olup olmadığı hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Rüyada asma kütüğü görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, şöhret ve itibar kazanacağına yorulur.

Rüyada kurumuş asma görmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asma merdiven görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine işaret eder.

Rüyada asma yaprağını toplamak bol kazançlı günler geçireceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil asma yaprağı toplamak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada üzümlü asma görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntısından kurtulacağına, helal ekmek yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada asma kesmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze asma yaprağı görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments