Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerlerde saç görmek

Rüyada yerlerde saç görmek

Rüyada yerlerde saç görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kar elde edileceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, garanti olacak makama oturacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerlerde saç gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada yerlerde saç görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yere dökülmüş saç görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada yere saçılmış para görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerlerden saç toplamak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada temiz bir yer görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada yere basmadan yürümek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına tabir olunur.

Rüyada yere un döküldüğünü görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, insanlarla bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten yere bakmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments