Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin kabardığını görmek

Rüyada yerin kabardığını görmek

Rüyada yerin kabardığını görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerin kabardığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan beklediğiniz destek gelmeyebilir veya bazı kişilerin ekonomik konuları konuşmak dahi istememeleri ya da tam hesap geldiğinde prostatı tutan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yerin kabardığını görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerin bozulacağına inanılır.

Rüyada kekin kabardığını görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına yorulur.

Rüyada duvarın kabardığını görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamur kabardığını görmek aksine daha da zorlaştıracağına, üzüleceğine ve kırılacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada toprağın kabardığını görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada suların kabardığını görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, akıl vereceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine inanılır.

Rüyada deniz kabardığını görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunun kabardığını görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments