Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağın kabardığını görmek

Rüyada toprağın kabardığını görmek

Rüyada toprağın kabardığını görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada toprağın kabardığını gördüyseniz:

  • Hangisini tercih etseniz diğeri sizi üzecek gibi görünüyor.

Rüyada toprağın kabardığını görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada suların kabardığını görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerin kabardığını görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunun kabardığını görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada kekin kabardığını görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada duvarın kabardığını görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizlerin kabardığını görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine işarettir.

Rüyada hamur kabardığını görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments