Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarın kabardığını görmek

Rüyada duvarın kabardığını görmek

Rüyada duvarın kabardığını görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işarettir.

Rüyada duvarın kabardığını gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Rüyada duvarların kabardığını görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada duvarın kabardığını görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada suların kabardığını görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına inanılır.

Rüyada suyun kabardığını görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına delalettir.

Rüyada toprağın kabardığını görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına inanılır.

Rüyada hamur kabardığını görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, hayatın yoluna gireceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yerin kabardığını görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada hamurun kabardığını görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, sorunsuz geçeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments