Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıyı ters sermek

Rüyada halıyı ters sermek

Rüyada halıyı ters sermek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada halıyı ters sermek gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınıza sadık kalmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada halıyı ters sermek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, sorunlarından arınacağına yorulur.

Rüyada balkona halı sermek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkanmış halı sermek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada temiz halı sermek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi halı sermek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camiye halı sermek işlerinin günden güne azalacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve yeşil halı sermek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada eve kırmızı halı sermek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments