Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden zar toplamak

Rüyada yerden zar toplamak

Rüyada yerden zar toplamak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, sağlığın bozulacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, hem de para kaybettireceğine yorulur.

Rüyada yerden zar toplamak gördüyseniz:

  • Size iftira atılması veya hakkınızda olmadık dedikodular çıkartılması olasıdır.

Rüyada yerden zar toplamak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, yetki sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada zar toplamak çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavla zarı toplamak bereket ve zenginlik bulacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine işarettir.

Rüyada kızlık zarı patladığını görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine yorulur.

Rüyada kızlık zarını bozmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızlık zarı kan görmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada zar oynamak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızlık zarı bozulmasını görmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments