Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden üzüm toplamak

Rüyada yerden üzüm toplamak

Rüyada yerden üzüm toplamak eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, işiyle nam salacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerden üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada yerden üzüm toplamak işinin ehli olacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil üzüm toplamak huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, işlere nazar değeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına delalet eder.

Rüyada üzüm yaprağı toplamak çok büyük kötülemeler yapılacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalettir.

Rüyada üzüm topladığını görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, iyi halin geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara üzüm toplamak ve yemek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir üzüm toplamak yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına delalet eder.

Rüyada dalından üzüm toplamak yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada asmadan üzüm toplamak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments