Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm topladığını görmek

Rüyada üzüm topladığını görmek

Rüyada üzüm topladığını görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, rızkının çoğalacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm topladığını gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı, özel yaşamınızı veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda bazı gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Rüyada daldan üzüm toplamak hem geleceğinin güzel olacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah üzüm toplamak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına inanılır.

Rüyada üzüm yaprağı toplamak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah üzüm toplamak ve yemek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada asma üzüm toplamak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada bağdan üzüm toplamak işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asmadan üzüm toplamak günahtan kaçınarak yaşayacağına, nimet ve berekete ereceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yaş üzüm toplamak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments