Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden patates çıkarmak

Rüyada yerden patates çıkarmak

Rüyada yerden patates çıkarmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerden patates çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz her zamankinden kolay olabilir.

Rüyada yerden patates çıkarmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada yerden patates toplamak yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, geniş bir ev satın alacağına delalet eder.

Rüyada yerden patates sökmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine yorulur.

Rüyada topraktan patates çıkarmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada bahçeden patates çıkarmak yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patates topraktan çıkarmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet eder.

Rüyada patatesi topraktan çıkarmak işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine inanılır.

Rüyada toprak altından patates çıkarmak huzurlu bir hayat süreceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments