Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde yatan birini görmek

Rüyada yerde yatan birini görmek

Rüyada yerde yatan birini görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, yönetici makamına oturacağına, günlerinin güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada yerde yatan birini gördüyseniz:

  • Katılacağınız davetlerde iyi bir etki uyandırabilir çevrenizdeki insanların sempatisini kazanabilirsiniz.

Rüyada yerde yatan birini görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerde yatan at görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini yerde yatarken görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalettir.

Rüyada yerde yatan adam görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada yattığı yerde namaz kılmak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, işlerin kara geçeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerde yattığını görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, güçten düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yerde yattığını görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yerde yatan kadın görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments