Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yerde yatarken görmek

Rüyada birini yerde yatarken görmek

Rüyada birini yerde yatarken görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini yerde yatarken gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Rüyada yerde yatan kadın görmek yenileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yattığı yerde namaz kılmak tüm keyfinin kaçacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yerde yatan adam görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada yerde yatan birini görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada yerde yatan erkek görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde yattığını görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerde yatan at görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine inanılır.

Rüyada yerde yatan köpek görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, isteklerine kavuşacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments