Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sallanan koltuk görmek

Rüyada sallanan koltuk görmek

Rüyada sallanan koltuk görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine alamet eder.

Rüyada sallanan koltuk gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiniz sizi engelliyor olabilir.

Rüyada koltukta sallanmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, ekmek kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sallanan koltuk görmek işlerini düzene sokacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörde sallanmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalettir.

Rüyada her yerin sallandığını görmek yaşam tecrübesi edineceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikle salıncakta sallanmak sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, masa başı bir işe gireceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamakta sallanmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sallanan ev görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, yetki ve söz sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada salli okumak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments