Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarların sallandığını görmek

Rüyada duvarların sallandığını görmek

Rüyada duvarların sallandığını görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, zenginliğe, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına tabir olunur.

Rüyada duvarların sallandığını gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada sallanan duvar görmek yalnız hissetmeye, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarların sallandığını görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada halatla sallanmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sal yapmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına tabir olunur.

Rüyada azı dişinin sallandığını görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah salvar giymek gelirinin giderinden fazla olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada sallama çay içmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, rızkının sonsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltukta sallanmak karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments