Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde telefon görmek

Rüyada yerde telefon görmek

Rüyada yerde telefon görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerde telefon gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler hayatınızı olumlu etkileyebilir.

Rüyada yerde telefon görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yerde cep telefonu bulmak sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada yerde telefon bulmak çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yerde cep telefonu görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada telefonunu bir yerde unutmak uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet eder.

Rüyada telefonunun denize düştüğünü görmek yapılan planların alt üst olacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü insanla telefonda konuşmak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada telefon bağlatmak işlerinin kapanacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments