Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde sürüklendiğini görmek

Rüyada yerde sürüklendiğini görmek

Rüyada yerde sürüklendiğini görmek arzularına kavuşacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, iyi halinin kalmayacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yerde sürüklendiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızda yaşam tarzınıza faydası olacak değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada yerde sürünen yılan görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yerde sürüklendiğini görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işarettir.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek herkesin dikkatinin çekileceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerde sürüklenmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru balık sürüsü görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, eksiklerinin farkına varacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü odun görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü kamyon görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kendisi paralayacağına delalettir.

Rüyada bir sürü at görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments