Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde sofra görmek

Rüyada yerde sofra görmek

Rüyada yerde sofra görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine tabir olunur.

Rüyada yerde sofra gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak kişiler ya da arkadaşların samimiyetsizliği söz konusu olabilir.

Rüyada yerde sofra görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine yorulur.

Rüyada davet sofrası görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sofrada ekmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sofrayı kaldırmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına alamet eder.

Rüyada yemekli sofra görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına işarettir.

Rüyada sofra temizlemek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine işaret eder.

Rüyada sofrada et görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına işaret eder.

Rüyada başkasının sofrasında yemek yemek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments