Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemekli sofra görmek

Rüyada yemekli sofra görmek

Rüyada yemekli sofra görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, solan yüzünün güleceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işarettir.

Rüyada yemekli sofra gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlere açıksınız.

Rüyada yemek sofrası hazırlamak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine delalet eder.

Rüyada sofra yemek görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, evlatlarından memnun olacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sofrada et yemek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir sofrada yemek yemek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına işarettir.

Rüyada sofrada yemek görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, her şeyin yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada sofralar yemekler görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına tabir olunur.

Rüyada sofra yemek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, çok hayırlı insan olunacağına yorulur.

Rüyada güzel bir sofrada yemek yemek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments