Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde saat bulmak

Rüyada yerde saat bulmak

Rüyada yerde saat bulmak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine inanılır.

Rüyada yerde saat bulmak gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz, oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Rüyada yerde saat bulmak beklentilerin hızla gerçek olacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine tabir olunur.

Rüyada yerde kol saati bulmak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işarettir.

Rüyada bozuk saat bulmak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine işaret eder.

Rüyada altın saat bulmak içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada saat bulmak mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalettir.

Rüyada denizde saat bulmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saati bulduğunu görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada altın kol saati bulmak düşünmeden adımlar atayacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments