Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem bulduğunu görmek

Rüyada kalem bulduğunu görmek

Rüyada kalem bulduğunu görmek rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, hasta ise şifa bulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine inanılır.

Rüyada kalem bulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları anlamamakta ısrar edebilirler.

Rüyada kalem bulduğunu görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada kurşun kalem bulmak ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, evlatlarının hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tükenmez kalem bulmak ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerde kalem bulmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, devlete hizmet etmeye delalettir.

Rüyada kaybolan kalemi bulmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kalem bulmak hakkında iyi yorumlar yapılacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalemler bulmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına inanılır.

Rüyada kalem bulmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments