Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağa yatmak

Rüyada yatağa yatmak

Rüyada yatağa yatmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, en küçük sorunda parlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatağa yatmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimlerde sevdiğiniz bir kişinin etkisi olabilir.

Rüyada birisiyle yatakta yatmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada ölüyle yatakta yatmak uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada yatakta hasta yatmak yapılan çalışmaların heba olacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı yatakta yatmak bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada büyük yatakta yatmak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına yorulur.

Rüyada başkasının yatağında yatmak gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, içinin kıpır kıpır olacağına delalettir.

Rüyada sevgilisiyle yatakta yatmak sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, işlerdeki verimin artacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada yatak yatmak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments