Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle aynı yatakta yatmak

Rüyada eşiyle aynı yatakta yatmak

Rüyada eşiyle aynı yatakta yatmak işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, neşesinin yerine geleceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada eşiyle aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelebilir veya iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada eşiyle aynı yatakta yatmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadınla aynı yatakta yatmak kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına alamet eder.

Rüyada bir adamla aynı yatakta yatmak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla aynı yatakta yatmak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada ünlü biriyle aynı yatakta yatmak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın biriyle aynı yatakta yatmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet eder.

Rüyada köpekle aynı yatakta yatmak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle aynı yatakta yatmak çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments