Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer yarılması görmek

Rüyada yer yarılması görmek

Rüyada yer yarılması görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, amaçlarını yerine getireceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yer yarılması gördüyseniz:

  • Duygularınız vizyonunuzu gölgeliyor.

Rüyada yer yarılıp içine düşmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada yer yarılıp içine girmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada depremde yerin yarıldığını görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına işarettir.

Rüyada yer yarılması görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine alamet eder.

Rüyada yerlerin yarıldığını görmek mesleğine dört elle sarılacağına, karasızlık yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalettir.

Rüyada yerin yarıldığını görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, hem hayatının kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının yarısını kel görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağının yarıldığını görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments