Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin yarıldığını görmek

Rüyada yerin yarıldığını görmek

Rüyada yerin yarıldığını görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , istediği herşeye ulaşabileceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalettir.

Rüyada yerin yarıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda tedbiri elden bırakmamalısınız.

Rüyada yerin yarıldığını görmek zor zamanların geride kalacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerlerin yarıldığını görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına inanılır.

Rüyada depremde yerin yarıldığını görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yer yarılması görmek aydınlığa çıkılacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yer yarılıp içine girmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına işaret eder.

Rüyada yer yarılıp içine düşmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına işarettir.

Rüyada ayağın yarıldığını görmek sorunların sürekli artacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada karnı yarılmış görmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments