Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın göstermek

Rüyada altın göstermek

Rüyada altın göstermek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, çok zor günler yaşayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın göstermek gördüyseniz:

  • Bazı ailevi sorunlar sizi fazlasıyla üzebilir.

Rüyada altın göstermek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada birine ev göstermek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, onun her zaman başında olacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak göstermek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Rüyada birine fotoğraf göstermek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, borçların kapanacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuran göstermek kirli işlere bulaşacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına yorulur.

Rüyada dişini doktora göstermek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine delalet eder.

Rüyada kimlik göstermek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına inanılır.

Rüyada keramet göstermek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments