Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer döşemek

Rüyada yer döşemek

Rüyada yer döşemek kişinin yüzünün güleceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet eder.

Rüyada yer döşemek gördüyseniz:

  • Ailenizle aranızda mali konular nedeniyle bazı anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada yere taş döşemek işlerin daha kötüye gideceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına delalettir.

Rüyada yer döşemek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz fayans döşemek çok iyi yerlere geleceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına işaret eder.

Rüyada su borusu döşemek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada eve fayans döşemek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine işarettir.

Rüyada kalebodur döşemek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yol döşemek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, bazen istemediği şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve parke döşemek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, hayatın düzene gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments