Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer bulamamak

Rüyada yer bulamamak

Rüyada yer bulamamak can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada yer bulamamak gördüyseniz:

  • Dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada camide yer bulamamak anlaşmazlıklara düşeceğine, gönül gözünün açılacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada evin yerini bulamamak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine yorulur.

Rüyada sınav yerini bulamamak epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yer bulamamak ileriye gideceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvaletini yapacak yer bulamamak isteklerinize kavuşacağınıza, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayı park ettiğin yeri bulamamak uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada bir yeri arayıp bulamamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine işarettir.

Rüyada abdest alacak yer bulamamak akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments