Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayı park ettiğin yeri bulamamak

Rüyada arabayı park ettiğin yeri bulamamak

Rüyada arabayı park ettiğin yeri bulamamak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada arabayı park ettiğin yeri bulamamak gördüyseniz:

  • Bir yakınınız, ailenin isteklerine karşı gelerek kendi başına bazı şeyler yapmaya kalkışabilir.

Rüyada arabayı park ettiğin yeri bulamamak diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayı park ettiği yeri bulamamak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayı park ettiği yerde bulamamak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işarettir.

Rüyada park edilen arabayı bulamamak onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, önemli atılımlar yapacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına tabir olunur.

Rüyada araba park ettiğini görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işarettir.

Rüyada park etmiş arabalar görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayı park ettiğini görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına yorulur.

Rüyada park edilmiş araba görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments