Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin yerini bulamamak

Rüyada evin yerini bulamamak

Rüyada evin yerini bulamamak çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada evin yerini bulamamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, iş birliği veya düzenlemelerin istendiği gibi gitmeyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Rüyada evin yerini bulamamak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına delalet eder.

Rüyada bir yeri arayıp bulamamak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sınav yerini bulamamak neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, kısa süre içinde engelleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvaletini yapacak yer bulamamak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kalacak yer bulamamak sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına delalettir.

Rüyada yatacak yer bulamamak evliyseniz eşle iyi geçime, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılacak yer bulamamak resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdest alacak yer bulamamak kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments