Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeniden düğün görmek

Rüyada yeniden düğün görmek

Rüyada yeniden düğün görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada yeniden düğün gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi ilişkilerinizi geliştirmek için yaptığınız şeyler zaman içinde fayda sağlayacak.

Rüyada yeniden düğün görmek keder yaşayacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yaptığı hataları düzelteceğine delalet eder.

Rüyada yeniden düğün yapmak güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, çok büyük bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birini yeniden ölmüş görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yeniden evlendiğini görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeniden sevgili olmak sevdikleri ile çok mutlu olacağına, işlerinin yaver gideceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada evi yeniden yapmak bedeninin şifa bulacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin yeniden evlendiğini görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments