Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle yeniden sevgili olmak

Rüyada eski sevgiliyle yeniden sevgili olmak

Rüyada eski sevgiliyle yeniden sevgili olmak kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, yeni işler yapılacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeniden sevgili olmak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, farklı uğraşlar ya da farklı kişilerle görüşmek size iyi gelebilir.

Rüyada eski sevgiliyle yeniden birlikte olmak uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle yeniden sevgili olduğunu görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeniden başlamak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yeniden barışmak kendine döneceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeniden sevgili olmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeniden çıkmak yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine delalettir.

Rüyada eski eşiyle yeniden evlenmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada eski kocasıyla yeniden evlenmek kazancınızın artacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments