Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçedeki ağaçların kesildiğini görmek

Rüyada bahçedeki ağaçların kesildiğini görmek

Rüyada bahçedeki ağaçların kesildiğini görmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, olmayacak hayallere kapılacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Rüyada bahçedeki ağaçların kesildiğini gördüyseniz:

  • Ailenizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada bahçedeki ağaçların kesildiğini görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dut ağacının kesildiğini görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına inanılır.

Rüyada çınar ağacının kesildiğini görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, itibar kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada çam ağaç kesildiğini görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çam ağacı kesildiğini görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına alamet eder.

Rüyada ağacın kesildiğini görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine delalettir.

Rüyada büyük bir ağacın kesildiğini görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada ceviz ağacının kesildiğini görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments