Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacın kesildiğini görmek

Rüyada ağacın kesildiğini görmek

Rüyada ağacın kesildiğini görmek tüm sorunlarının biteceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada ağacın kesildiğini gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler zararlı olmaya kalkışacaklardır.

Rüyada incir ağacının kesildiğini görmek bazen umutlarını yitireceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yaş ağaç kesildiğini görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçların kesildiğini görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada bahçedeki ağaçların kesildiğini görmek kazancının da artacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz ağacı kesildiğini görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çam ağacı kesildiğini görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacı kesildiğini görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, iyi geçineceğine inanılır.

Rüyada bir ağacın kesildiğini görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments