Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir ağacın kesildiğini görmek

Rüyada büyük bir ağacın kesildiğini görmek

Rüyada büyük bir ağacın kesildiğini görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir ağacın kesildiğini gördüyseniz:

  • Belli kurallar çerçevesinde veya rutin akışta hareket etme konusunda ısrarcısınız.

Rüyada büyük bir ağacın kesildiğini görmek kazancın gittikçe azalacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, en tepkedeki kimse olacağına delalettir.

Rüyada ağacın kesilmesini görmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada ceviz ağacı kesildiğini görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ceviz ağacının kesildiğini görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, duygularının karşılık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çam ağacı kesildiğini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine yorulur.

Rüyada ağaç kesildiğini görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına işarettir.

Rüyada ağaç dallarının kesildiğini görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çam ağaç kesildiğini görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments