Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni yağmış kar görmek

Rüyada yeni yağmış kar görmek

Rüyada yeni yağmış kar görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, şansının bahtının açılacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, hayatının karışacağına, hevesinin kursağında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni yağmış kar gördüyseniz:

  • İddialı hedefler koymanız durumunda gerçekleştirmeniz zor olabilir.

Rüyada yeni yağmış kar görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar yağarken yürümek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, kısa sürede başarısının artacağına, işlere nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok kar yağmış görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına rivayet eder.

Rüyada mevsimsiz yağan kar görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada pencereden kar yağmış görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada her yere kar yağmış görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada kar yağarken araba kullanmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kar yağarken ağlamak manevi olarak çok yıpranılacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments