Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst diş çekmek

Rüyada üst diş çekmek

Rüyada üst diş çekmek dünyanın kendisine galip gelmesine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına alamet eder.

Rüyada üst diş çekmek gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da sevgiliniz size karşı çok ilgisiz davranabilir, onda yaratacağınız gerilim aranızın iyice açılmasına sebeb olabilir.

Rüyada üst diş çekmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir koyduğu işten üç alacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst dişini çekmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına yorulur.

Rüyada üst azı dişi çekmek kolay ve zevkli hale geleceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üst arka dişini çekmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, bereketli işler yapacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üst dişi çekmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sol üst diş görmek bütçesinin daralacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, mutlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ön üst diş görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, paraya ve mala kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst dişlerini yaptırmak etrafındakiler tarafından kutlanacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments