Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni tarak almak

Rüyada yeni tarak almak

Rüyada yeni tarak almak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, stresli bir ortama gireceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada yeni tarak almak gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında sıkıntı verici bir durum olabilir.

Rüyada yeni tarak görmek övgü dolu sözler duyacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni tarak almak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, huzurunun bozulacağına inanılır.

Rüyada birinden tarak istemek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına yorulur.

Rüyada tarak istemek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, maddi güç sahibi olacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine yorulur.

Rüyada beyaz tarak görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, rızkının eksileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarak satın almak elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç ve tarak görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, onların başarıları ile övüneceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına delalet eder.

Rüyada demir tarak görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments