Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni tanıştığın birini görmek

Rüyada yeni tanıştığın birini görmek

Rüyada yeni tanıştığın birini görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, hızlanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalettir.

Rüyada yeni tanıştığın birini gördüyseniz:

  • Kendikendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada yeni biriyle tanıştığını görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni tanıştığın arkadaşını görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni tanıştığın biriyle öpüşmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, o kişiye zararının dokunacağına, memur ise terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni tanıştığın birini görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşını aileyle tanıştırmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, moral bulacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi babayla tanıştırmak kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak umutlarının da tükeneceğine, kendinden emin adımlar atacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını ailenle tanıştırmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments