Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni tanıştığın arkadaşını görmek

Rüyada yeni tanıştığın arkadaşını görmek

Rüyada yeni tanıştığın arkadaşını görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine işarettir.

Rüyada yeni tanıştığın arkadaşını gördüyseniz:

  • Sizi altüst edecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeni tanıştığın arkadaşını görmek geçim kaygısı duymayacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada yeni tanıştığın birini görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına delalet eder.

Rüyada yeni tanıştığın biriyle öpüşmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni biriyle tanıştığını görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını ailenle tanıştırmak dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, insanlar tarafından tanınacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşını ailenle tanıştırmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını aileyle tanıştırmak umutlarının biteceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments