Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni tanıştığın biriyle öpüşmek

Rüyada yeni tanıştığın biriyle öpüşmek

Rüyada yeni tanıştığın biriyle öpüşmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, işlerinin kolaylaşacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine alamet eder.

Rüyada yeni tanıştığın biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ya da özel hayatınızı ilgilendiren düzensizlikler veya gariplikler söz konusu olabilir.

Rüyada yeni tanıştığın biriyle öpüşmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine yorulur.

Rüyada yeni biriyle tanıştığını görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni tanıştığın arkadaşını görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni tanıştığın birini görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını ailenle tanıştırmak çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle aileni tanıştırmak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa delalet etmektedir.

Rüyada aileyle tanıştırmak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, itibar kazanacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi sevgiliyle tanıştırmak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments