Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşını aileyle tanıştırmak

Rüyada erkek arkadaşını aileyle tanıştırmak

Rüyada erkek arkadaşını aileyle tanıştırmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, ilim irfan öğreneceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşını aileyle tanıştırmak gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakın.

Rüyada erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını ailenle tanıştırmak büyük bir özgüven kazanacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorumlulukların azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını aileyle tanıştırmak bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını ailenle tanıştırmak asla dert yüzü görmeyeceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini ailenle tanıştırdığını görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle aileni tanıştırmak maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments